SOCIAL SCHOOLS

Onze nieuwe manier van communiceren: Social Schools

Communicatie tussen u en ons vinden wij van het grootste belang. Daarbij is ons doel om u zo snel en zo direct als mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school.

Om onze doelstelling te realiseren hebben wij de service van Social Schools (voorheen digiDUIF) gekozen, waarmee wij in staat zijn u zowel via e-mail, SMS en Apps te bereiken. Ook biedt het ons onder andere mogelijkheden u via de schoolkalender sneller en beter inzicht te geven in de activiteiten op school. Online en realtime!

Voordelen
In het kort ontvangt u via de service van Social Schools de volgende voordelen:
* sneller en directer contact via e-mail, SMS en push berichten via App;
* nooit meer berichten kwijtraken door de beschikbaarheid van een online archief;
* altijd een actueel overzicht van de activiteiten op school middels de online schoolkalender die u kunt laten synchroniseren met uw privé agenda;
* inzicht in de actuele contactgegevens van klasgenoten voor ouders die dat willen;
* direct kunnen inschrijven voor activiteiten en ouder avond;
* naast de primair verzorgenden ook eenvoudig andere verzorgers (grootouders, buren, oppas) toevoegen.

Apps
Voor het ontvangen van informatie via Social Schools kan ook eenvoudig gebruik worden gemaakt van de app.
Via de app ontvangt u altijd de laatste berichten, heeft u zicht op alle geplande activiteiten, kunt u zich inplannen voor een ouderavond en heeft u direct toegang tot de klassenlijst.
De berichten worden ook gepushed via een melding (push notificatie) waardoor de berichten direct op een tablet of smartphone worden getoond.
De App kunt u vinden in de App store of Google play.

Kosten en activering
Voor u als ouder/ verzorger zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van deze service. Het enige wat we u straks vragen is om regelmatig in te loggen en uw gegevens te beheren waarmee we u kunnen bereiken. Verder vragen wij u om na het ontvangen van de activeringscode uw kind(eren) eenmalig te activeren. Heeft u al kinderen op een school die gebruik maken van Social Schools? Dan heeft u geen nieuw account nodig en kunt u straks eenvoudig uw kind toevoegen.
Vanaf het moment dat wij dit met elkaar succesvol hebben afgerond, start voor ons een nieuwe, snelle en gebruiksvriendelijke manier van communiceren!